Блаттер був госпіталізований через проблеми з нервами

Поділитися
Блаттер був госпіталізований через проблеми з нервами Блаттер потрапив у лікарню © fifa.com
Відсторонений від роботи керівник ФІФА потрапив в одну з клінік Швейцарії.

79-річний чиновник ФІФА Зепп Блаттер кілька днів тому був госпіталізований в швейцарську клініку, передає BBC. За даними джерела, у одного з головних учасників корупційного скандалу в ФІФА стався нервовий зрив.

Зараз, за словами помічника Блаттера Клауса Штелькера, стан функціонера стабілізувався. Керівник ФІФА вже скасував усі зустрічі до 15-го листопада, але попередня виписка намічена пізніше - на 17-те число.

Варто відзначити, що ще п'ять днів тому юрист Річард Каллен заявив про погане самопочуття свого клієнта, але зазначив, що чиновник перебуває під наглядом лікарів, а про тривалу госпіталізацію мови не йде.

Нагадаємо, Блаттер був тимчасово відсторонений від своєї посади 7-го жовтня. Проти швейцарця порушено кримінальну справу за привласнення і розтрату грошових коштів, а також недбалість біля керма керівного органу футболу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі