Бій з Кличком відбудеться в 2016 році - Уайлдер

Поділитися
Бій з Кличком відбудеться в 2016 році - Уайлдер Уайлдер вважає, що вік вже грає проти Кличка © allboxing.ru
Американський боксер хоче відібрати пояси Кличка, але чекає поки українець постаріє.

Чемпіон світу за версією WBC Деонтей Уайлдер впевнений, що об'єднувальний бій за всі пояси в суперважкій вазі рано чи пізно відбудеться. Американець хотів би провести цей поєдинок у наступному році.

"Вік Володимира вже позначається на ньому. Він старіє, і це було очевидно в бою з Брайантом Дженнингсом. Володимир став повільніше, йому не вистачало точності в ударах. І в нього залишилися проблеми з витривалістю, - підкреслив Уайлдер, - У Володимира є багато обов'язкових претендентів, але я не збираюся сидіти без діла, чекаючи бою з ним. Думаю, що в 2016 році наш бій відбудеться. Питання не в тому, чи буде цей бій, питання, коли він буде. Я думаю, що він хоче провести цей бій якнайскоріше, адже він вже старіє, а я ще молодий. Він уже не навчиться чомусь новому, а мені ще є в чому прогресувати ".

Додамо, що Уайлдер став чемпіном світу в січні цього року, коли в дванадцятираундовому поєдинку відібрав пояс у Бермейна Стіверна. Це був перший поєдинок у професійній кар'єрі Уайлдера, в якому він не зумів нокаутувати суперника. А Володимир Кличко не раз заявляв про свій намір "повернути всі пояси в сім'ю". Нагадаємо, раніше поясом за версією WBC володів Віталій Кличко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі