Бій Усик - Гассієв пройде 21 липня в Москві

Поділитися
Бій Усик - Гассієв пройде 21 липня в Москві Усик поїде в Росію © K2 Promotions
Фінал Всесвітньої боксерської суперсерії перехопила Росія.

Чемпіон світу WBC, WBA у першій важкій вазі Олександр Усик (14-0, 11 КО) проведе бій проти володаря титулів WBA, IBF Мурата Гассієва (26-0, 19 КО) 21 липня в Москві. Про це заявив генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов.

На кону поєдинку стоятимуть титули WBO, WBC, WBA, IBF і пояс журналу The Ring в першій важкій вазі. Крім того, чемпіон отримає спеціальний трофей Суперсерії та чек на 10 мільйонів доларів.

Спочатку фінал WBSS бій повинен був відбутися 11 травня в Джидді (Саудівська Аравія), але шоу перенесли через травму Усика.

"Провокації? Навіть натяку на це не буде. Ми проведемо шоу крутіше, ніж було в Сочі. Хотіли провести поєдинок в "Лужниках" , там було б 70 тисяч глядачів. Але через чемпіонат світу з футболу це неможливо. Сподіваюся, в наступному році реалізувати це вийде. Наприклад, в Пітері. Вважаю, що бокс у нас люблять більше, ніж футбол. Що стосується майбутнього поєдинку, то він пройде в "Олімпійському", - заявив Кремльов.

На початку місяця Усик почав підготовку до бою з Гассієвим після травми.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі