Бій Ломаченко - Рігондо не відбудеться

Відео
Поділитися
Бій Ломаченко - Рігондо не відбудеться Ломаченко буде шукати іншого опонента © zimbio.com
Український боксер заявив, що команда кубинця не захотіла продовжувати переговори.

Чемпіон світу в напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко виступив з відеозверненням до своїх фанатів, заявивши, що поєдинок проти Гільєрмо Рігондо не відбудеться. За словами Ломаченка, переговори зірвалися через команду Рігондо, яка просто відмовилася їх продовжувати.

"Рігондо першим зробив пропозицію боксувати зі мною. Він виклав у соцмережі фотографію зі словами "Давай зробимо це", його промоутерська компанія зверталася до компанії Top Rank, щоб організувати цей бій. І коли ми вже більш щільно почали говорити про бій, вони висували різні умови, називали суму грошей, яку хочуть. Домовилися щодо суми, потім у них виникло питання з приводу ваги, щоб з ранку в день бою моя вага була 62 з половиною кілограми. Ми пішли і на ці умови. Але буквально вчора вони дали відповідь, що не готові організовувати бій і не хочуть боксувати зараз", - сказав Ломаченко.

Нагадаємо, раніше Ломаченко та Рігондо в соцмережах кілька разів обмінялися закликами зустрітися в рингу. Ломаченко закликав зробити це не заради грошей, а для фанатів, але Рігондо відмовився, після чого була озвучена сума - мільйон доларів переможцю.

Читайте також: Наступний бій Ломаченка відбудеться в листопаді

Додамо, що наступний бій Василя Ломаченка повинен відбутися в листопаді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі