Бій Ломаченко - Кролла не викликав інтересу у США – промоутер

Поділитися
Бій Ломаченко - Кролла не викликав інтересу у США – промоутер Бій пройде в Лос-Анджелесі © lomachenko.com
В Штатах не цікавий бій українця.

Промоутер Ентоні Кролли (34-6-3, 13 КО) Едді Хірн заявив про те, що бій його підопічного з Василем Ломаченком (12-1, 9 КО) не викликав інтересу у американської публіки.

"США були найбільшим ринком для боксу, але за останні п'ять років Британія вкрала шоу, якщо дивитися на продажу квитків та інтерес до поєдинків. Бій Ломачено - Кролла хороший приклад цьому. Якщо б вони зустрілися у Великобританії, то на поєдинку були б 40, 50 або 60 тисяч вболівальників. Але коли ви говорите про фінансовий центр боксу, це, безумовно, в Америці.

Цей бій взагалі не проданий, хоча він скрізь на ESPN, але кому це цікаво, правда? Я не кажу про фанатів, що сидять вдома, а про людей на вулицях. Хто говорить про Ломаченка на вулицях? Проблема Америки в тому, що бокс не актуальний, люди недостатньо говорять про нього на вулицях, в барах, ресторанах, у таксі. У США є інші види спорту, які мають пріоритет над боксом. В Англії все ж віддають перевагу футболу та боксу", - цитує Хірна Boxingscene.com.

Поєдинок Ломаченко – Кролла відбудеться вранці 13 квітня в американському Лос-Анджелесі.

Українець перейшов в легку вагу в минулому році і завоював два титули за два бої, перемігши Хорхе Лінареса і Хосе Педрасу.

Раніше стало відомо про те, що букмекери вважають Ломаченка явним фаворитом бою проти Кролли.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі