Бій Кличко - Пулєв показав зростання популярності українського боксера у США

Поділитися
Бій Кличко - Пулєв показав зростання популярності українського боксера у США Володимир Кличко зацікавив боксерську аудиторію в США © michaelsterlingeaton.com
Канал НВО, який орієнтується в основному на публіку з Америки, отримав хороший результат від трансляції матчу української і болгарської боксерів.

Телевізійні рейтинги поєдинку між чемпіоном світу за версією WBO, WBA, IBF і IBO Володимиром Кличком та претендентом на титул IBF Кубратом Пулєвим, який завершився 15 листопада нокаутом болгарського боксера в п'ятому раунді, перевершили очікування босів каналу НВО.

Американський канал раніше неохоче транслював поєдинки за участю братів Кличків, однак матч українця і росіянина Олександра Повєткіна переконав представників НВО. Вже тоді, 5 жовтня 2013 року, незважаючи на те, що майже паралельно транслювався поєдинок за участю популярного в США боксером Мігелем Котто, битва України і Росії зібрала гарну аудиторію, повідомляє Boxingscene.

Напередодні поєдинку з Кульовим Кличко підписав з НВО новий контракт, згідно з яким у США в прямому ефірі буде показано три бої за участю українця. Перший - 15 листопада зібрав сумарну аудиторію в 1 мільйон глядачів. Пікова аудиторія під час прямої трансляції досягла показника в 700 тисяч. В НВО залишилися задоволені даними показниками, що може зробити істотний вплив на подальший графік Володимира Кличка і вибір його суперників.

Передбачається, що з високою ймовірністю наступний матч Кличко проведе в першому кварталі 2015-го, і місцем проведення поєдинку стане США. Напевно американці розраховують найближчим часом побачити в суперниках Кличко місцевого проспекту Деонтея Вайлдера.

Додамо, що в останній раз Володимир Кличко боксував у Новому Світі в далекому 2009-му, коли очками переміг росіянина Султана Ібрагімова в Нью-Йорку під склепіннями легендарного "Медісон Сквер Гарден".

Читайте також: Колишній українець порадив Кличку зустрічатися з більш сильними суперниками

Після перемоги над Кульовим українець поліпшив свої позиції в рейтингу боксерів Boxrec: згідно з новою версією табелі про ранги спортсменів незалежно від вагової категорії, Володимир Кличко випередив знаменитого Пак'яо.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі