Біатлоністка Підгрушна визнана кращою спортсменкою лютого в Україні

Поділитися
Біатлоністка Підгрушна визнана кращою спортсменкою лютого в Україні Для Підгрушної це вже сьоме звання кращої спортсменки місяця
Біатлоністка отримала вже сьому нагороду від НОК.

Національний олімпійський комітет визнав Олену Підгрушну найкращою спортсменкою місяця в лютому. Про це повідомляє прес-служба НОК.

Підгрушна отримала нагороду за успішний виступ на чемпіонаті світу з біатлону у Хохфільцені. На вирішальному етапі жіночої естафети олімпійська чемпіонка Сочі боролася на останньому колі з Габріелою Коукаловой і Марі Дорен Абер за друге місце і за рахунок вдалої тактики зуміла обійти іменитих конкуренток.

У підсумку українська команда у складі Ірини Варвинець, Анастасії Меркушиної, Юлії Джими і Олени Підгрушної взяла "срібло".

Для капітана жіночої біатлонної збірної це вже сьоме звання кращої спортсменки місяця. Лідерами за цим показником залишаються шаблістка Ольга Харлан (9 разів) і гімнаст Олег Верняєв (8 разів).

Раніше біатлоністка Юлія Джима була визнана найкращою спортсменкою січня в Україні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі