Біатлоністка Джима стала найкращою спортсменкою грудня в Україні

Поділитися
Біатлоністка Джима стала найкращою спортсменкою грудня в Україні Джима виграла індивідуальну гонку в Словенії © НОК України
Джима отримала другу нагороду в кар'єрі.

Національний олімпійський комітет України визнав біатлоністку Юлію Джиму найкращою спортсменкою грудня в Україні.

Високого визнання НОК спортсменка отримала завдяки чудовому виступу на першому етапі Кубка світу в Поклюці (Словенія), де в індивідуальній гонці Юлія Джима отримала золоту медаль.

Ця перемога стала вищим досягненням українських спортсменів в олімпійських номерах програми в останньому місяці року, що минає.

Відзначимо, для Олімпійської чемпіонки-2014 це друге високе визнання від Олімпійського комітету. Вперше звання найкращої спортсменки місяця вона отримала в січні 2017 року.

У березні Юлія Джима повідомила про те, що, швидше за все, вона не вийде на старт наступного сезону, проте пізніше змінила своє рішення.

Минулий сезон можна назвати одним з найкращих в кар'єрі Юлії - вона тричі піднімалася на подіум на етапах Кубка світу (дві "бронзи" на етапі в Естерсунді і одна - в Холменколлені). При цьому на Олімпіади-2018 українка виступила лише в індивідуальній гонці і стала в ній 20-ю.

Нагадаємо, найкращим спортсменом листопада в Україні був визнаний гімнаст Олег Верняєв.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі