Біатлоніст спізнився на старт і позбавив збірну України шансів на медаль чемпіонату світу

Поділитися
Біатлоніст спізнився на старт і позбавив збірну України шансів на медаль чемпіонату світу Мігда пропустив півтори хвилини © biathlon.com.ua
Конфуз за участі українського спортсмена стався на юніорських змаганнях.

Збірна України мала шанс завоювати медаль у чоловічій естафеті на юніорському чемпіонаті світу з біатлону, який проходить у Румунії. Але українець Антон Мігда, який повинен був стартувати четвертим, став автором справжнього конфузу. Біатлоніст примудрився пропустити свій старт.

Українська збірна після трьох етапів, на яких стартували Віталій Труш, Максим Івко та Назар Цебринський, займала третє місце. Цебринський зумів скоротити відставання від німців, які йшли другими, до 11 секунд, але на фінішному відрізку йому не було кому передавати естафету.

Мігда, мабуть, не очікував такої прудкості від товариша по збірній і просто запізнився до свого етапу. Через півтори хвилини біатлоніст все-таки знайшовся, але навіть якісна робота на трасі і стрільбищі не допомогла йому відіграти втрачений час.

У підсумку збірна України фінішувала п'ятою і позбулася можливості здобути першу у своїй історії медаль юніорів в естафетних гонках чемпіонату світу.

Нагадаємо, раніше українці виграли дві гонки на Кубку Європи з біатлону - в суперміксті, а також у змішаній естафеті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі