Безус, який занудьгував на лаві запасних "Динамо", зацікавив "Дніпро"

Поділитися
Безус, який занудьгував на лаві запасних "Динамо", зацікавив "Дніпро" Роман Безус в нинішньому сезоні забив лише один гол © football.ua
Наставник "Дніпра" Мирон Маркевич, за інформацією ЗМІ, нарешті зустрівся з Ігорем Коломойським, щоб обговорити трансферну кампанію на зимове міжсезоння.

Атакуючий півзахисник "Динамо" Роман Безус може продовжити кар'єру в дніпропетровському "Дніпрі". Останнім часом футболіст щільно засів у запасі, програючи конкуренцію за місце в основі марокканському легіонеру Юнесу Беланді.

Безус не задоволений своїм становищем у Києві, і швидше за все, керівництво "Динамо" ризикне відправити його в оренду в інший український клуб. Як повідомляює сайт fcdnipro.com, це може бути "Дніпро" - припущення підтверджується низкою фактів.

Президент "Дніпра" Ігор Коломойський особисто обговорює можливий переходу гравця збірної України з президентом Динамо Ігорем Суркісом, повідомляє джерело. Враховуючи невдоволення Безуса своїм становищем у команді і бажання Мирона Маркевича підсилити середню лінію, ймовірність трансферу оцінюється досить високо.

В поточному сезоні Безус провів у складі киян дев'ять матчів у чемпіонаті України, щоправда, тільки в двох з них він виходив зі стартових хвилин, і забив один гол. Не зумів Безус проявити себе у збірній України - вийшовши в старті в товариському матчі проти Литви, він з одного боку запам'ятався активністю, з іншого, не зумів вигідно використовувати ряд моментів, занадто переграючи епізоди, а на думку фахівців, він втратив нитки командної гри.

Читайте також: У "Динамо" повідомили про одужання травмованих півзахисників

5 грудня в матчі відкладеного 10-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги Динамо продовжило вдалу серію, розгромивши Металург у Києві. Завдяки голам Дьемерси Мбокані, Андрія Ярмоленка та Артема Кравця кияни здолали донеччан 3:0, пішовши на зимову перерву з 5-очковою перевагою над "Шахтарем".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі