Безробітний Мирон Маркевич підтвердив: працювати до Росії він не поїде

Поділитися
Безробітний Мирон Маркевич підтвердив: працювати до Росії він не поїде Мирон Маркевич не хоче їхати працювати до Росії © The White House
Колишній тренер "Металіста" хоче, щоб його новий клуб був серйозним проектом. Тому їхати до Росії він не збирається.

Колишній головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич, який пішов у відставку у лютому, і досі перебуває без роботи, заявив, що їхати до Росії він не збирається.

Таким чином досвідчений фахівець відреагував на інформацію у ЗМІ, які відправляли його на роботу в клуб російської Прем'єр-ліги "Ростов".

"Мені якось дійсно дзвонили якісь люди з Росії - запитували, ч поїхав би я туди працювати. Я їм тактовно відмовив. До Росії не поїду - це однозначно", - розповів Маркевич.

Фахівець, що тренував раніше "Анжі" з Махачкали, вважає, що той досвід був не дуже вдалим, бо його команда не відповідала рівню амбіцій.

Я вже якось говорив, що з мого боку це була авантюра. Поліз туди, куди не варто було. Ось і довелося через три місяці піти. В "Анжі" був серйозний конфлікт між гравцями, розрулити який не вдалося. Та й команда була недоукомплектована, що не могло не позначитися негативним чином. Переконався, що немає нічого гіршого, ніж приймати команду у розпал сезону. З тих пір і дав собі настанову на майбутнє: ніколи не ставати на тренерський місток під час чемпіонату", - розповів тренер.

63-річний фахівець зазначив, що перш за все у виборі місця роботи для нього пріоритетом є рівень команди, а також амбіції. До такого, розповів Маркевич, його привчила тривала робота в "Металісті".

"Самі розумієте: після "Металіста", з яким вдалося відчути багато щасливих миттєвостей у національному чемпіонаті і в Лізі Європи, опускатися на щабель нижче не хочеться. Новий клуб повинен мати висококласних футболістів і серйозне фінансування. А їхати лише для того, щоб просто провести час - ні, така перспектива мене не влаштовує. Вже краще буду тренувати дітей, ніж влазити в якусь авантюру", - зізнався Маркевич.

Нагадаємо, раніше Маркевич крім "Металіста" деякий час тренував збірну України, однак через конфлікт із Федерацією відмовився від роботи. У "Металісті" спеціаліст працював протягом 9 років - з 2005-го року. !zn

Читайте також:

Маркевич не думає про фінансові проблеми у "Металісті": Те, що сталося в суботу, - ось що важливо!

Вболівальники "Металіста" звернулися до Ярославського з проханням врятувати команду

Українець, який виступає в чемпіонаті Росії, пояснив партнерам, що на Майдані немає екстремістів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі