"Бешикташ" знову запропонував "Динамо" обміняти Віду на Бойка – ЗМІ

Поділитися
"Бешикташ" знову запропонував "Динамо" обміняти Віду на Бойка – ЗМІ Віда перейшов у "Динамо" взимку 2013 року © ФК Динамо
Турки не залишають спроб підписати хорватського захисника.

"Бешикташ" знову запропонував "Динамо" поміняти захисника Домагоя Віду на воротаря Дениса Бойка, повідомляє Fanatik.com.tr.

За інформацією джерела, "Чорні орли" не готові віддавати за хорвата 2,5 мільйона євро. Спочатку повідомлялося, що "Бешикташ" запропонує Віді за 2,5 мільйона євро, однак у відповідь "Динамо" зажадало 4,5 мільйона.

Тепер турецький клуб згоден запропонувати киянам лише воротаря Дениса Бойка, який не входить у плани тренерського штабу команди. Якщо ж "біло-сині" відмовляться від такого варіанту, то взимку Віда перейде в "Бешикташ" на правах вільного агента.

Турки не в перший раз намагаються обміняти захисника на українського воротаря. Однак за інформацією турецьких ЗМІ, в останній раз "Бешикташ" пропонував "Динамо" орендувати Бойко, а також півзахисника Араза Озбіліза.

28-річний Домагой Віда грає за "Динамо" з січня 2013 року. На його рахунку 152 матчі і 12 голів за клуб у всіх турнірах (у тому числі в цьому сезоні хорват вже зіграв в 10 зустрічах).

Раніше повідомлялося, що Віда перейде в "Бешикташ" взимку в статусі вільного агента.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі