"Бешикташ" пропонує "Дніпру" 6 мільйонів євро за двох гравців - ЗМІ

Поділитися
"Бешикташ" пропонує "Дніпру" 6 мільйонів євро за двох гравців - ЗМІ Бойко і Дуглас хочуть залишити "Дніпро" © La Gazzetta dello Sport
Дніпропетровський клуб хоче більше, переговори тривають.

Стамбульський "Бешикташ" пропонує 6 мільйонів євро за двох гравців "Дніпра" - захисника Дугласа і голкіпера Дениса Бойка, повідомляють турецькі ЗМІ.

"Дніпро" готовий розлучитися з гравцями, але за більш значну суму. Ігор Коломойський хоче отримати 10 мільйонів євро. Турків така сума шокує - вони вважають, що травма меніска Дугласа має знизити його трансферну вартість.

При цьому наголошується, що Денис Бойко вже погодив з турецьким клубом умови особистого контракту. У разі успішного трансферу голкіпер збірної України буде отримувати 1,1 мільйона євро на рік.

Раніше зацікавленість в підписанні Бойко висловлював також "Евертон". Дуглас же, за словами головного тренера "Дніпра" Мирона Маркевича, висловив бажання покинути команду і піти в "Бешикташ".

Читайте також: У Селезньова багато пропозицій, але "Дніпро" залишається в пріоритеті

Нагадаємо, раніше агент Бойка Вадим Шаблій заявив, що його клієнт хоче покинути не стільки "Дніпро", скільки український чемпіонат.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі