"Бешикташ" представив Дениса Бойка

Фото
Поділитися
Український воротар уклав контракт с турецьким клубом і заявив, що сподівається залишитися в Туреччині надовго.

Стамбульський "Бешикташ" представив Дениса Бойка, який вранці 21 січня успішно пройшов у турецькому клубі медобстеження. Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, Бойко уклав з турецьким клубом трирічний контракт.

Бойко вже встиг зустрітися з президентом "Бешикташа", а також відповісти на питання в студії. "Вболівальники "Бешикташа" надали мені відмінну підтримку. Я є людиною, яка живе футболом, і впевнений, що з такою підтримкою зможу стати ще краще. Хочу подякувати президенту клубу. Упевнений, він підтримає мене у всьому.

У "Бешикташі" я знаю Хосе Сосу, ми грали один проти одного. Це класний футболіст. Також я знаю, що Андреас Бек розмовляє російською, він допоможе мені у вивченні турецької мови. Сподіваюся прожити в Туреччині багато років, хочу розуміти турецьку і говорити на ній", - зазначив український воротар.

Також Бойко розповів про те, що "Бешикташ" виявляв до нього інтерес вже давно: "Наш діалог тривав ще з літа після мого успішного сезону на євроарені з "Дніпром". Дуже щасливий бути тут. Не думаю, що адаптація буде складною. Звичайно, є певні відмінності, але вони не дуже важливі".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що "Бешикташ" заплатив "Дніпру" за Бойка приблизно від 3,5 до 4 мільйонів євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі