"Бешикташ" погодив умови контракту з Бойком і Дугласом - ЗМІ

Поділитися
"Бешикташ" погодив умови контракту з Бойком і Дугласом - ЗМІ Бойко і Дуглас близькі до відходу з "Дніпра" © jetsetter.uа
Турецький клуб сподівається провести успішні переговори з "Дніпром".

"Бешикташ" погодив умови особистих контрактів з голкіпером "Дніпра" Денисом Бойком, а також захисником дніпропетровського клубу Дугласом. Про це повідомляють турецькі ЗМІ.

Так, про те, що "Бешикташ" досяг особистих домовленостей з гравцями, повідомив uенеральний директор турецького телеканалу Lig TV Сансан Бююкада. "Бешикташ" остаточно домовився з Бойком і Дугласом. Клуб офіційно звернувся до "Дніпра" про купівлю гравців", - сказав Бююкада.

Також повідомляє про майбутній трансфер і видання Fotomac. Як висловилися редактори порталу, керівництво "чорних орлів" одним каменем змогло збити двох птахів.

Повідомляють турки і про особисті контракти гравців. Українець буде отримувати трохи більше одного мільйона на рік, а бразилець - 1,3. Обидва контракти розраховані на три роки з можливістю пролонгації на один рік.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Бешикташ" і "Дніпро" не можуть домовитися щодо ціни трансферу. "Дніпро" хоче виручити за двох гравців 10 мільйонів євро, тоді як "Бешикташ" готовий дати 6 мільйонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі