Бернард не хоче залишатися в Україні і має намір покинути "Шахтар"

Поділитися
Бернард не хоче залишатися в Україні і має намір покинути "Шахтар" Бернард не буде продовжувати контракт з "гірниками" © ФК Шахтер
Лідер донеччан налаштований змінити команду.

Бразильський півзахисник Бернард заявив про те, що не планує продовжувати контракт з донецьким "Шахтарем", який закінчується вже влітку.

"Завершується мій п'ятий рік у "Шахтарі". У мене був важкий початок при Луческу, але потім прийшов Паулу Фонсека і я став грати набагато частіше. Тим не менш, ще нічого точно не вирішено. Я вивчу всі пропозиції і прийму рішення. Керівництву "Шахтаря" я пояснив, що не хочу залишатися в Україні і бажаю пограти на більш високому рівні", - прокоментував ситуацію 25-річний гравець.

Варто відзначити, що після другого матчу з "Ромою" плеймейкер відправився в Бразилію для проведення операції на плечі. Бернард виступає за "Шахтар" з 2013 року і всього провів за клуб 157 матчів і забив 28 голів (у тому числі в цьому сезоні - 29 матчів, 10 голів).

Раніше повідомлялося про те, що два футболісти "Шахтаря" викликані у збірну Бразилії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі