Берінчик здобув красиву перемогу в своєму дебютному поєдинку в профі

Відео
Поділитися
Берінчик здобув красиву перемогу в своєму дебютному поєдинку в профі Берінчик завершив бій достроково
Срібний призер Олімпіади-2012 без проблем впорався з Таріком Мадні.

Денис Берінчик яскраво дебютував на професійному рингу. У поєдинку проти бельгійця Таріка Мадні (19-9-1) український боксер здобув перемогу технічним нокаутом. Поєдинок пройшов у ваговій категорії 63,5 кілограма.

Берінчик, який на свій перший бій на профі вийшов під пісню Ярмака "Вставай", позначив свою перевагу вже в першому раунді. Українець захопив ініціативу, а вже у другій трихвилинці увійшов у смак і навіть почав грати на публіку. Після другого раунду тренер Берінчика Сергій Ватаманюк навіть попросив свого підопічного не поспішати - попереду ще могло бути чотири відрізки бою.

До пори до часу Мадні досить стійко витримував удари суперника, проте в третьому раунді вже почав здавати - після хорошої "двійки" Берінчика бельгієць насилу встояв на ногах. Закінчилося все після четвертої трихвилинки, в якій український боксер показав весь свій настрій на перемогу. Українець викидав удари один за іншим, а Мадні все більше виглядав розгубленим. В підсумку до кінця раунду бельгієць вистояв, але в перерві лікарі констатували, що у нього зламаний ніс, після чого сигналізували рефері, що продовження бою неможливо.

Берінчик показав відмінний бокс, здрово пересувався по рингу, моментами нагадуючи в цьому плані Василя Ломаченка, і заслужено здобув дострокову перемогу.

Читайте також: Усик і Берінчик провели відкрите тренування перед вечором боксу в Києві

Сам Ломаченко, який був присутній на цьому бою, підкреслив, що у Берінчика був серйозний суперник. "Я б відзначив високий рівень суперника Дениса. Зазвичай для дебютного бою підбирають слабких опонентів, але це був міцний хлопець - для дев'ятого-десятого бою. Це говорить про те, що в Дениса вірять, і на нього покладають надії", - сказав Ломаченко в ефірі телеканалу "Інтер".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі