Берінчик виїхав на бій верхом на коні

Поділитися
Берінчик виїхав на бій верхом на коні Берінчик переміг Прієто © K2 Promotions
Український боксер виграв бій і повеселив публіку.

Чемпіон WBO Oriental у легкій вазі Денис Берінчик (8-0, 5 КО) переміг колумбійця Хосе Луїса Прієто (26-4, 17 КО). Українець здобув перемогу технічним нокаутом. Суперник не вийшов на 6-й раунд. Берінчик виїхав на бій з роздягальні на коні, що виглядало дуже ефектно.

Безпосередньо в рингу українець був помітно швидше суперника, добре переміщувався, влучно бив з різних позицій. У підсумку 38-річний Прієто ніяких шансів не мав і капітулював у шостому раунді.

Такий результат зустрічі був очікуваним, адже Прієто три з половиною роки не бився проти бійців, у яких більше перемог, ніж поразок, а в останній раз виходив на ринг близько року тому.

Відзначимо також, що бій Берінчика проходив у київському Палаці спорту, а його організатором виступила компанія братів Кличків K2 Promotions.

Нагадаємо, в грудні минулого року в Броварах Денис Берінчик переміг філіппінця Аллана Валлеспіна і став володарем титулу WBO Oriental у легкій вазі. Це перший чемпіонський пояс у кар'єрі Дениса на профі-рингу.

Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом у шостому раунді, а у п'ятій трихвилинці українець встиг відправити суперника в нокдаун.

Денис Берінчик вважається найсильнішим легкоатлетом України за версією порталу BoxRec. У світовому рейтингу боксер з Києва займає 83-е місце.

Раніше стало відомо про те, що український боксер Артем Далакян захистив титул чемпіона світу в Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі