Берінчик дізнався ім'я свого першого суперника в профі

Поділитися
Берінчик дізнався ім'я свого першого суперника в профі Берінчик почне з шести раундів © ukraineotamans.com.ua
Український боксер у дебютному поєдинку на професійному рингу зустрінеться з бельгійським джорніменом.

Срібний призер Олімпіади-2012 Денис Берінчик 29 серпня дебютує в профі поєдинком проти досвідченого бельгійця Таріка Мадні (19-8-1, 1КО), повідомляє прес-служба K2 Promotions, яка представляє інтереси українського боксера.

Берінчик проведе шестираундовий бій в рамках першої напівсередньої ваги (до 63,5 кг). Поєдинок відбудеться на арені "Палацу спорту" в Києві.

39-річний Мадні провів на рингу 29 поєдинків, але тільки 19 з них закінчив перемогами. Зазначимо, що бельгієць вже двічі зустрічався з боксерами з України: майбутнім претендентом на титул чемпіона світу WBC Віктором Постолом і колишнім багаторазовим чемпіоном Європи за версією EBU-ЇЇ Володимиром Кравцем. Останній бій Мадні провів у червні цього року. В цьому поєдинку він поступився технічним нокаутом володарю поясу WBC Baltic Silver, польському проспекту Міхалу Сироватці.

Нагадаємо, що головним боєм вечора 29 серпня стане поєдинок Олександра Усика проти південноафриканця Джонні Мюллера, в якому українець захищатиме свій титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у важкій вазі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі