Бенітес поки не обговорював свою відставку після поразки від "Дніпра"

Поділитися
Бенітес поки не обговорював свою відставку після поразки від "Дніпра" Рафаель Бенітес програв тренерську дуель Мирону Маркевичу © football.ua
Іспанський фахівець, який працює з "Наполі" вже два сезони, не зумів привести команду до заповітного фіналу, поступившись дорогою "Дніпру".

Головний тренер Наполі Рафаель Бенітес поки не йде у відставку після того, як його команда не зуміла вийти у фінал Ліги Європи, програвши за сумою двох матчів "Дніпра".

14 травня в Києві неаполітанці поступилися "Дніпру" 0:1 після домашніх 1:1 і втратили можливість вдруге у своїй історії зіграти у фіналі європейського клубного турніру.

Напередодні італійські ЗМІ повідомляли, що Бенітес може піти з поста головного тренера "блакитних", іншими словами - не підписувати новий контракт, незважаючи на попередню домовленість з президентом Ауреліо де Лаурентісом.

Після матчу іспанський спеціаліст заявив, що поки не думає про своє майбутнє в клубі. За словами Бенітеса, в даний момент він сконцентрований на останніх іграх чемпіонату Італії.

"В даний момент ми повинні сконцентруватися на майбутньому поєдинку проти "Чезени", – наводить Football Italia слова Бенітеса.

"Я говорив з президентом клубу, треба ще обговорити все з сім'єю. Але зараз треба зосередитись на важливих поєдинках чемпіонату Італії. Я прийму рішення тільки після закінчення сезону? Я не знаю, подивимося", - додав іспанець.

У фіналі Ліги Європи, який відбудеться 27 травня у Варшаві, "Дніпро" зіграє з "Севільєю". Іспанці прибрали з дороги ще одного представника Італії "Фіорентину", обігравши її по сумі двох зустрічей з рахунком 5:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі