Бельгія обіграла Англію в матчі за третє місце ЧС-2018

Поділитися
Бельгія обіграла Англію в матчі за третє місце ЧС-2018 Бельгія - бронзовий призер ЧС-2018 з футболу в Росії © twitter.com
Бельгійці домоглися свого найкращого результату в історії.

Сьогодні, 14 липня, в Санкт-Петербурзі на стадіоні "Санкт-Петербург" відбувся матч за третє місце чемпіонату світу з футболу-2018, в якому зіграли збірні Бельгії та Англії. Бельгійці здобули впевнену перемогу, забивши по голу в кожному з таймів. У першій половині зустрічі відзначився Менье, а в кінцівці матча остаточний результат поєдинку встановив Азар – 2:0.

Бельгія – Англія - 2:0

Голи: Меньє, 4, Азар, 82.

Бельгія: Куртуа, Алдервейрелд, Компані, Вертонген, Меньє, Тілеманс (Дембеле, 78), Вітцель, Шадлі (Вермален, 39), де Брюйне, Азар, Лукаку (Мертенс, 60).

Англія: Пікфорд, Джонс, Стоунз, Магуайр, Дайєр, Триппьєр, Роуз (Лінгард, 46), Лофтус-Чік (Аллі, 84), Делф, Кейн, Стерлінг (Решфорд, 46).

Попередження: Вітцель – Стоунз, Магуайр.

Таким чином, бельгійці показали свій найкращий результат в історії, завоювавши бронзові нагороди турніру, поліпшивши показник ЧС-1986, коли "червоні дияволи" в матчі за третє місце поступилися Франції (2:4 в додатковий час).

Нагадаємо, бельгійці в плей-офф мундіалю пройшли збірну Японії (3:2), у чвертьфіналі зломили опір фаворитів турніру бразильців (2:1), а в півфіналі мінімально поступилися Франції (0:1) і не зуміли пробитися у вирішальний матч турніру. Англійці в 1/8 фіналу в серії пенальті здолали Колумбію, у чвертьфіналі команда Гарета Саутгейта обіграла Швецію з рахунком 2:0, а у півфіналі в овертаймі програла хорватам (1:2).

Завтра, 15 липня, в московських "Лужниках" пройде фінальний матч ЧС-2018, в якому зустрінуться збірні Франції та Хорватії.

Бельгія – Англія 2:0: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі