Бекхем дебютував у ПСЖ: Анчелотті задоволений

Відео
Поділитися
Бекхем дебютував у ПСЖ: Анчелотті задоволений Девід вийшов на заміну, але вдало влився в гру © psg.fr
Англійський півзахисник вийшов на поле у футболці парижан в класичному протистоянні чемпіонату Франції.

Англійський півзахисник Девід Бекхем, який недавно підписав контракт з ПСЖ, нарешті дебютував у складі свого нового клубу - в матчі з принциповим суперником парижан "Марселем". Тренерський штаб парижан на чолі з відомим тренером Карлом Анчелотті не довірив досвідченому футболістові місце в стартовому складі, однак Бекхем вийшов на заміну у другому таймі на 76-й хвилині, коли його партнери вели в рахунку 1:0.

37-літній футболіст досить вдало влився до гри команди. Незважаючи на снігопад, а також істотний чинник в особі суперника, Бекхем взяв участь в гольову атаку ПСЖ: відправив у забігання по лівому краю штрафного марсельців Жеремі Менеза, а той зробив передачу на Златана Ібрагімовича. Швед вкотре підтвердив свою гольову трохи і вміння, забивши другий м'яч у ворота "Марселя".

"Я дуже радий, що в моєму першому матчі за "ПСЖ" ми на своєму полі обіграли "Марсель", - сказав Бекхем після матчу. - Для нас ця перемога дуже важлива. Фізично я в порядку, а з точки зору техніки форму поки не набрав. Сьогодні я наче з замерзлими ногами грав. Але в цілому дуже задоволений, що вийшов на поле в цьому матчі. Атмосфера була просто чудовою. Те, як уболівальники вітали мене перед грою, просто чудово".

Водночас Карло Анчелотті залишився задоволений діями зоряного хавбека.

"Англієць показав хорошу гру, робив відмінні передачі. Було видно, що це футболіст високого класу, незважаючи на те, що він провів на полі близько 20 хвилин", - сказав італійський тренер.

Нагадаємо, що Девід Бекхем, колишній гравець збірної Англії, "Реалу" і "Манчестер Юнайтед", підписав контракт з ПСЖ в кінці січня, ставши одним з найбільш зоряних гравців в історії французького клубу. !zn

Читайте також:

Наставник "Реалу" Жозе Моурінью не проти попрацювати у Франції

Бекхем провів перше тренування в ПСЖ

Андрій Шевченко може підписати контракт з індонезійським клубом

Легендарний тренер розповів про спокуси для молодих футболістів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі