BBC зніме документальний фільм про донецький "Шахтар"

Поділитися
BBC зніме документальний фільм про донецький "Шахтар" "Шахтар" не грає в Донецьку вже чотири роки © ФК Шахтер
Британський телеканал вражений виступом чемпіона України в Лізі чемпіонів.

Британський телеканал ВВС випустить документальний фільм, присвячений донецькому "Шахтарю". Про це в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1" повідомив журналіст ВВС Джон Фішер. Головною темою фільму стане факт вдалого виступу "гірників" на європейській арені, враховуючи неможливість грати в Донецьку на рідній "Донбас-Арені".

"Шахтар" нам цікавий у контексті фіналу Ліги чемпіонів. Це єдина українська команда, яка виступала в цьому турнірі і показала відмінні результати, хоча живе поза межами рідної домівки. Це унікально. Тому ми готуємо про них серію великих матеріалів.

"Фред Тайсон Даріо Срна - дуже багато сильних гравців. Що стосується Фреда, то чекаю, який він зробить вибір. Скрізь є свої плюси і мінуси. У "МЮ" - велика історія. У "Манчестер Сіті" - великі гроші. Плюс гарантія титулів в наступному сезоні", - повідомив Фішер.

Нагадаємо, "Шахтар" у цьогорічній Лізі чемпіонів пробився в 1/8 фіналу, де за сумою двох зустрічей поступився "Ромі" (2:1 та 0:1). На груповій стадії турніру підопічні Фонсеки здобули чотири перемоги: дві над "Феєноордом" і по одній над італійським "Наполі" і англійським "Манчестер Сіті".

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" заробив 24,7 млн євро за євросезон.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі