БАТЕ сенсаційно обіграв "Атлетик", потіснивши "Шахтар" з другого місця

Поділитися
БАТЕ сенсаційно обіграв "Атлетик", потіснивши "Шахтар" з другого місця БАТЕ несподівано обіграв іспанський "Атлетик" © fcbate.by
Білоруська команда посоромила скептиків і в притаманному собі стилі здобула чергову перемогу в Лізі Чемпіонів. Між тим, успішний результат вивів БАТЕ на друге місце в групі Н.

Білоруський БАТЕ сенсаційно обіграв іспанський "Атлетик" 2:1 у другому турі Ліги Чемпіонів, потіснивши "Шахтар" з другого місця в групі Н.

Команді з провінційного Борисова вдалося відійти від розгромної поразки на старті групового турніру від "Порту" на домашній арені здобути перемогу над грізним суперником.

Таким чином, БАТЕ здобув три очки і вийшов на друге місце в групі. Після нічиєї 2:2 у матчі з "Шахтарем" лідирує в квартеті "Порту", "Шахтар" - третій, а "Атлетик" - останній.

Читайте також: У "Порту" не боялися їхати на матч до Львова

Борісовчане зі стартових хвилин пішли в атаку, напевно намагаючись реабілітуватися перед глядачами за розгром 0:6 у першому матчі. Вже на 19-й хвилині Денис Поляков опинився на вістрі розіграшу кутового, відкривши рахунок. Футболісти БАТЕ діяли без огляду на секундомір і зуміли за кілька хвилин до виходу на перерву подвоїти рахунок. Але при цьому - пропустили гол у роздягальню.

Читайте також: У "Шахтарі" побоюються контратак "Порту"

Втім, цей факт не вплинув на хід гри: у другому таймі білоруси діяли так само злагоджено, як і в першому, і зумів вистояти під фінальним штурмів басков, довели матч до перемоги.

Група H

2-й тур

БАТЕ (Білорусь) - "Атлетик" (Іспанія) - 2:1 (2:1)

Голи: Поляків, 19 (1:0). Карницкий, 41 (2:0). Адуріс, 45 (2:1).

БАТЕ: Черник, Хагуш, Поляків, Філіпенко, Младенович, Гордійчук (Олехнович, 90+2), Володько, Яблонський, Карницкий (Родіонов, 86), Володько (Яковлєв, 81), Сигневич.

"Атлетик": Ірайсос, Іраола (Токеро, 77), Ляпорт, Сан Хосе, Баленсіага, Ібаі Гомес (Де Маркос, 46), Ітурраспе, Эчеварриа, Мікель Ріко (Сусаэта, 46), Ікер Муніаін, Адуріс.

Попередження: Поляків, 68. Эчеварриа, 84. Токеро, 86. Ляпорт, 90+3.

Суддя: Ланнуа (Франція).

30 вересня. Борисов. Стадіон "Борисов-Арена".

Додамо, що БАТЕ провів перший матч групового турніру Ліги Чемпіонів на новій "Борисов Арені", яка була відкрита в травні 2014 року. Зазначимо, що в наступному матчі 21 жовтня саме на ній БАТЕ прийматиме донецький "Шахтар".

Нагадаємо, що БАТЕ пробилося в груповий турнір Ліги Чемпіонів через сито кваліфікації, де білоруська команда у фінальному раунді впоралася зі словацьким "Слованом". !zn

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі