Баскетбольна збірна: Ліщук майже згоден, Леня хвилює безпека, Гладир не бере трубку

Поділитися
Баскетбольна збірна: Ліщук майже згоден, Леня хвилює безпека, Гладир не бере трубку Лень хоче грати за збірну, але турбується © thehimalayantimes.com
Національна збірна України поки чекає відповіді від трьох виконавців і вже отримала згоду від легіонера.

Сергій Ліщук, найвірогідніше, допоможе збірній України на Євробаскеті-2015. Про це в інтерв'ю XSport.ua розповів головний тренер збірної Євген Мурзін.

"На 90% впевнений в тому, що він буде в збірній. Це людина-глиба, його підтримка потрібна команді. У нас була з ним зустріч, 5 липня він дасть остаточну відповідь, - підкреслив Мурзін, - Бажання у нього є, питання пов'язане тільки з його фізичним станом. Він хоче пройти медичне обстеження, і там навіть може стояти питання щодо завершення кар'єри". Мурзін зазначив, що якщо Ліщук не зможе допомогти збірній в якості гравця, то, швидше за все, отримає запрошення стати одним із помічників головного тренера.

Що стосується центрового НБА Олексія Леня, то переговори з ним тривають: "Ми ведемо переговори з його батьками, йдемо на якісь поступки. Там мама все вирішує. Принципової відмови від гравця і його родини немає. Він сам хоче, але він тривожиться ситуацією, переживає за власну безпеку. У нього хороший контракт, раптом травма... Але ці питання вирішуються".

Попередньо відмовився грати за збірну один з її лідерів на останніх турнірах Сергій Гладир. За словами Мурзіна, Гладир спершу відповів відмовою за допомогою листа, а тепер, перебуваючи в Україні, не бере трубку. Тим не менше, головний тренер збірної впевнений, що гравець з'явиться на зборі. Принципову відмову грати за збірну дав Денис Яковлєв, а от всі інші готові приїхати в розташування команди. За словами Мурзіна, пропонував свої послуги Артур Дроздов.

Також Мурзін підкреслив, що пошуки іноземця для збірної ведуться, є кілька варіантів і навіть принципова згода від одного з гравців.

Читайте також: Ліщук зі сльозами на очах попрощався з "Валенсією"

Нагадаємо, що перший збір національної команди розпочнеться 20 липня в Южному. За словами Мурзіна, фінансова ситуація в збірній досить оптимістична: "Чартерів, звичайно, не буде, але в іншому команду забезпечать".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі