Баскетболіст Агафонов став першим за 10 років українцем в чемпіонаті Бундесліги

Поділитися
Баскетболіст Агафонов став першим за 10 років українцем в чемпіонаті Бундесліги Андрій Агафонов починав сезон в "Одесі" © iSport.ua
На стику століть в чемпіонаті Німеччини, який входить у число найсильніших в Європі, виступав Олександр Лохманчук. Тепер же естафетну паличку у нього прийняв ще один гравець збірної України.

Український форвард Андрій Агафонов підписав переглядовий контракт з командою Бундесліги "Крайльсгайм".

Кілька тижнів тому Агафонов залишив БК Одеса і вже тоді повідомлялося, що українець спробує закріпитися в команді німецького чемпіонату. Тепер Агафонову необхідно проявити свої найкращі якості, щоб стати постійним членом команди.

Таким чином, Андрій Агафонов став першим з сезону-2004/05 українським баскетболістом, який буде виступати в чемпіонаті Бундесліги. Раніше там за "Байєр", "Скайлайнерс" і "Тюбінген" виступав нинішній тренер івано-франківської "Говерли", екс-гравець "Будівельника", "Азовмашу", БК "Київ" і збірної України Олександр Лохманчук.

Додамо, що новий клуб Агафонова, який ставав чемпіоном Суперліги України у складі київського "Будівельника", на сьогоднішній день займає останню сходинку у турнірній таблиці із 2 перемог у 14 матчах.

В чемпіонаті Суперліги цього сезону Агафонов набирав 13,7 очка і робив 7,4 підбору в середньому за гру.

Читайте також: Українець Олексій Лень встановив особистий рекорд в НБА

На початку вересня стало відомо, що центровий В'ячеслав Кравцов став першим українським баскетболістом в чемпіонаті Китаю. Його "Фошань Лонг Лайонс" йде на 10-му місці серед 20 команд в лізі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі