"Барселона" підписала "нового Роналду" з відступними в 500 млн євро

Поділитися
"Барселона" підписала "нового Роналду" з відступними в 500 млн євро Трінкао став найдорожчим трансфером в історії "Браги" © Instagram
Форвард приєднається до команди влітку.

"Барселона" оголосила про трансфер нападника "Браги" Франсіско Трінкао. Перехід гравця обійшовся "блаугранас" в 31 млн євро. Про це повідомляє офіційний Твіттер каталонського клубу.

20-ти річний гравець приєднається до команди 1 липня цього року. Контракт з футболістом розрахований на п'ять сезонів. Прописані в договорі відступні складають 500 млн євро.

Франсіско Трінкао в цьому сезоні провів за Брагу 22 матчі у всіх турнірах, забивши три голи. Футболіст може зіграти як і на позиції центрального форварда так і вінгера.

Зазначимо, що "Барселона" хотіла підписати гравця до кінця сьогоднішнього трансферного вікна на заміну травмованому форварду Луїсу Суаресу. Проте, ймовірно, "блаугранас" не встигнуть оформити угоду.

Трінкау преса часто порівнює з Кріштіану Роналду, вказуючи на схожіть гри Франсіско з п'ятиразовим володарем Золотого м'яча.

Раніше повідомлялося про те, що "Барселона" може повернути легенду клубу.

Поділитися
Підготував/ла Стажер
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі