"Барселона" - "Парі Сен-Жермен": анонс, де дивитися матч 21 квітня

Поділитися
"Барселона" - "Парі Сен-Жермен": анонс, де дивитися матч 21 квітня © Barcelona FC
Тепер уже головний фаворит Ліги Чемпіонів у поєдинку з ПСЖ спробує порадувати любителів футболу красивою грою, адже результат вже практично досягнуто.

"Барселона" в першому поєдинку 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів завдяки голам Неймара і Луїса Суареса обіграла "Парі Сен-Жермен" на виїзді 3:1.

Для того, щоб вирвати путівку у півфінал парижанам необхідно як мінімум забивати три голи у ворота "Барси" на стадіоні "Камп Ноу". Наскільки це реальна задача, покаже лише час, проте ПСЖ вже неодноразово доводив свою спроможність на європейській арені.

Барселона - Парі Сен-Жермен

21 квітня, вівторок, 21:45. Барселона, стадіон "Камп Ноу".

Пряма трансляція на ZN.UA

Перший матч - 3:1.

Орієнтовні склади:

Барселона: тер Штеген, Дані Алвес, Піке, Матьє, Жорді Альба, Бускетс, Ракітіч, Хаві, Суарес, Мессі, Неймар.

ПСЖ: Сірігу, ван дер Віл, Маркиньюс, Давид Луїз, Максвелл, Верратті, Пасторе, Матюіді, Лукас Сілва, Кавані, Ібрагімович.

Травмовані: Вермален - Тіагу Мотта, Тіагу Сілва.

Дискваліфіковані: Ореь (ПСЖ).

Судді: Муэн, Хаглунн, Аннос, Йонсен, Едвартсен (всі - Норвегія).

ПСЖ прилетів до Барселони без Тіагу Сілви, який отримав пошкодження в першому матчі. Не допоможе парижанам і травмований Тіагу Мотта. Зате повернулися до складу Ібрагімович і Верратті, які пропустили зустріч у Парижі з-за дискваліфікації.

У минулому сезоні парижани втратили путівку в півфінал Ліги після того, як обіграли вдома 3:1 "Челсі". На цей раз ситуація інша, і вже ПСЖ доведеться відіграватися після такого ж поразки та ще і в домашньому матчі. Проте в протистоянні на стадії 1/8 фіналу "червоно-сині" продемонстрували характер в той момент, коли здавалося, що "Челсі" візьме своє. Французька команда забила потрібний гол за кілька хвилин до завершення спочатку основного часу, перевівши гру в овертайм, а потім і додаткового.

Втім, напевно у "Барселони" на цей рахунок є своя думка. Букмекери, наприклад, вірять у те, що каталонці здобудуть впевнену перемогу, а на успіх парижан дають зовсім вже маленькі шанси.

Читайте також: ПСЖ виділив 100 мільйонів євро на заміну для Ібрагімовича

21 квітня в матчі Баварія - Порту визначиться ще один півфіналіст Ліги Чемпіонів-2014/15. У першому поєдинку португальська команда здобула перемогу вдома 3:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі