"Барселона" має найбільші шанси на перемогу в Лізі Чемпіонів, - букмекери

Поділитися
"Барселона" має найбільші шанси на перемогу в Лізі Чемпіонів, - букмекери "Барселона" вважається головним фаворитом Ліги Чемпіонів © Barcelona FC
Ще за кілька годин до старту чвертьфінальних протистоянь головним фаворитом турніру вважалася "Баварія". Але "Порту" зробив все, щоб перевернути ситуацію з ніг на голову.

Головним фаворитом Ліги Чемпіонів 2014/15 напередодні матчів-відповідей 1/4 фіналу вважається "Барселона".

Каталонці в першому поєдинку цієї стадії впевнено обіграли на виїзді "Парі Сен-Жермен" - 3:1, і тепер практично ніщо не зможе зупинити їх на шляху до півфіналу.

На перемогу каталонців можна поставити з коефіцієнтом 2,5. Підопічні Хуліо Салінаса випередили в букмекерських котируваннях "Баварію", яка жахливо провела чвертьфіналу, програвши на виїзді 1:3 "Порту". Втім, аналітики не перестають вірити в команду Хосепа Гвардіоли. На їх успіх у нинішньому розіграші приймаються ставки з показником 4,5. Такий самий коефіцієнт і на "Реал". Нагадаємо, що команда Карло Анчелотті зіграла внічию 0:0 з "Атлетіко" на виїзді.

Читайте також: В "Атлетико" знають, за рахунок чого можна обіграти "Реал" у повторному матчі

При цьому головна сенсація чвертьфіналів "Порту" і "Атлетіко", що зберігає хороші шанси на вихід у півфінал, котируються не так високо - 17,0 і 13,0 відповідно.

Нагадаємо, що чвертьфінальні протистояння відбудуться 21 і 22 квітня. Жеребкування півфіналів відбудеться 24-го числа.

Напередодні стало відомо, що НСК Олімпійський буде претендувати на проведення фіналу Ліги Чемпіонів в сезоні-2017/18. Рішення з даного питання буде прийнято восени 2015 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі