"Барселона" - "Атлетико": анонс, де дивитися матч 21 січня

Поділитися
"Барселона" - "Атлетико": анонс, де дивитися матч 21 січня "Барселона" обіграла "Атлетіко" в чемпіонаті © epochtimes.ru
Вже в чвертьфіналі Кубка Іспанії турнір втратить одного з півфіналістів минулорічного розіграшу.

Пізно ввечері 21 лютого вболівальників іспанського футболу чекає напружений і цікаве протистояння двох грандів - "Барселони" й "Атлетіко", яке пройде в рамках 1/4 фіналу Кубка Іспанії.

Нещодавно в рамках чемпіонату Приклади каталонці не залишили шансів команді Дієго Сімеоне, обігравши її 3:1, а тепер каталонці горять бажанням здобути перемогу і в не менш важливому турнірі.

Барселона - Атлетико

21 січня 2015 року. 23:00. Барселона. Стадіон "Ноу Камп".

Пряма трансляція НТВ-Плюс Футбол 1

Орієнтовні склади:

"Барселона": тер Штеген, Монтойя, Бартра, Маскерано, Адріану, Хаві, Бускетс, Іньєста, Педро, Мессі, Неймар.

"Атлетіко": Хмар, Хуанфран, Міранда, Годін, Сікейра, М. Суарес, Габі, Гарсія, Грізманн, Коке, Торрес.

Втрати: Матьє (травм.) - -.

Суддя: Гонсалес Гонсалес.

17 травня 2014 року "матрацники" пережили на "Камп Ноу" радісні моменти, зігравши внічию 1:1 з "Барсою" і завоювавши 10-й в історії чемпіонський титул. А зовсім недавно, "Атлетіко" вибив з розіграшу Кубка земляків з "Реала". Так що протистояння з "Барсою" можна сміливо вважати своєрідним фіналом турніру. Втім, це все припущення, а поки ж командам доведеться показати свої кращі сторони, щоб домогтися перемоги.

"Атлетіко" у цьому зв'язку виглядає більш переважно, адже поразка в Прикладі від каталонців, яке було дійсно справедливим результатом для матчу, вказало тренерському штабу на мінуси в діях футболістів. І напевно такий розумний і рішучий тренер як Сімеоне вже зробив висновки. Тим більше, що в "Атлетіко" повернувся Фернандо Торрес, який, до речі, вже показав себе в матчі з "Реалом", забивши два чудових голи.

"Барсі" ж важко в першу чергу із-за чуток і навколо конфлікту Мессі і Луїса Енріке, а також деякого застою в складі, який викликаний тим, що команда не може підписувати новачків.

Додамо, що в інших матчах Кубка зустрінуться "Малага" - "Атлетик", "Еспаньол" - "Севілья", "Вилльяреал" - "Хетафе". Матчі у відповідь відбудуться через тиждень.

Читайте також: "Атлетико" здобув першу перемогу в Лізі Чемпіонів

Напередодні стало відомо, що у Барселоні придумали, як обійти санкції ФІФА, яка заборонила каталонцям заявляти нових футболістів до 2016 року. Юристи клубу запропонували схему, що футболісти, з якими буде підписано угоду, зможуть вийти на поле за свою попередню команду до закінчення санкцій щодо "синьо-гранатових". Також вони можуть бути віддані в оренду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі