Багаторазовий чемпіон світу Хопкінс вийде на ринг в 51 рік

Поділитися
Багаторазовий чемпіон світу Хопкінс вийде на ринг в 51 рік Хопкінс буде боксувати після довгої паузи © USA Today
Знаменитий боксер у грудні попрощається з уболівальниками.

Колишній чемпіон світу в двох вагових категоріях Бернард Хопкінс в 51 рік проведе свій прощальний бій 17 грудня в Лос-Анджелесі. Про це повідомляє BoxingScene.

Суперником американського ветерана буде його співвітчизник Джо Сміт-молодший, який за свою кар'єру здобув 21 перемогу (18 - нокаутом) при одній поразці. У своєму останньому поєдинку Сміт у першому раунді нокаутував колишнього претендента на титул чемпіона світу Анджея Фонфару, завоювавши титул чемпіона WBC International.

"Багато людей будуть обговорювати мій вік, історію моєї кар'єри в боксі, титули та інше, але я зосереджений на одному - відправити Джо Сміта в нокаут", - сказав Хопкінс.

Останній бій Бернарда Хопкінса відбувся в листопаді 2014 року, коли американець поступився одноголосним рішенням суддів росіянину Сергію Ковальову. Ветеран чотири рази ставав чемпіоном світу в середній вазі, стільки ж раз підкорював напівважку вагу і ставав кращим боксером незалежно від вагової категорії за версією журналу "Ring" (2002, 2004).

Крім того, двічі Хопкінс встановлював світові рекорди, коли завоював титул чемпіона світу в 46 років, а захистив його в 48 років, ставши найстаршим чемпіоном в історії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі