Азаров: Підготовку до Євро-2012 закінчать раніше терміну

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Підготовка України до чемпіонату Європи з футболу 2012 року закінчиться із запасом в один квартал. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров у ході зустрічі з членами Європейської Бізнес Асоціації.

«Відновлено серйозно у великому обсязі роботи над об'єктами до Євро-2012. Я вчора був на «Олімпійському» стадіоні, і в мене ніяких сумнівів немає, що цього літа ми цей стадіон практично здамо, а до кінця року вся інфраструктура цього стадіону буде працювати», - сказав Азаров.

За словами прем'єр-міністра, хорошими темпами ведеться будівництво та реконструкція всіх стадіонів, аеропортів, доріг, готелів до Євро-2012, пише
ЛІГАБізнесІнформ.

«У нас вже абсолютно немає ніяких сумнівів, що в першому кварталі 2012 року ми абсолютно всі роботи, які плануємо, закінчимо, і у нас ще буде цілий квартал, щоб, як кажуть, зачесатися і припудритися», - підкреслив він.

За матеріалами ЛІГАБізнесІнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі