"Айнтрахт" пройшов у наступний раунд абсолютно закономірно – Фонсека

Поділитися
"Айнтрахт" пройшов у наступний раунд абсолютно закономірно – Фонсека Фонсека прокоментував поєдинок © ФК Шахтер
Португалець визнав силу суперника.

Головний тренер донецького "Шахтаря" прокоментував поразку своєї команди в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи проти франкфуртського "Айнтрахта" (1:4).

"Насамперед, хочу привітати "Айнтрахт", він у наступному раунді абсолютно закономірно. Коли ти забиваєш супернику шість м'ячів, то заслуговуєш пройти далі. Якщо оцінювати гру, вже з самого початку вони почувалися досить комфортно: вперше діставшись до наших воріт, забили, потім – пенальті і рахунок 2:0. Це дуже сильна і досвідчена команда.

Франкфуртці зробили те, що відбувається не так часто. Вони опустили свої лінії і ускладнили наше завдання у створенні моментів. Тим не менш, у другому таймі ми зреагували: вдалося забити один м'яч, було ще два гольові епізоди. Господарі ж, у свою чергу, дуже грамотно виходили в контратаку і змогли відзначитися ще. У будь-якому випадку можу тільки привітати "Айнтрахт", побажати удачі і пройти якомога далі", - приводить слова Фонсеки прес-служба донеччан.

Нагадаємо, "Шахтар" не зумів пройти раунд 1/16 фіналу Ліги Європи, поступившись за сумою двох матчів німецькому "Айнтрахту" (2:2 і 1:4).

25 лютого підопічні Фонсеки відкриють весняну частину чемпіонату України харківським матчем проти "Олександрії".

"Айнтрахт" – "Шахтар" 4:1: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі