"Аякс" контролював перебіг подій на полі - тен Хаг

Поділитися
"Аякс" контролював перебіг подій на полі - тен Хаг Тен Хаг вважає, що інтрига зберігалася до фінального свистка © twitter.com
Наставник амстердамців при цьому похвалив "Динамо".

Головний тренер "Аякса" Ерік тен Хаг прокоментував нульову нічию з київським "Динамо" на виїзді в рамках плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів. Перша гра в Амстердамі завершилася перемогою господарів з рахунком 3:1.

"Я хвилювався за хлопців, за результат матчу. Команда контролювала хід подій на полі, але до фінального свистка нічого не було ясно. Футбол - це спорт моментів, все може вирішити один епізод. Але голландському клубу нарешті вдалося потрапити в ЛЧ вперше за багато років.

Не треба забувати, що в "Динамо" грав Бойко, який врятував їх кілька разів. Крім того, кияни намагалися пресингувати "Аякс", ми намагалися більш менш з-під нього виходити, тому створювали моменти.

"Динамо" виявилося сильнішим, ніж ми очікували. Нам вдалося досить вдало зіграти проти них в Амстердамі. Вони створюють непоганий пресинг, але нам, на щастя, вдалося вийти з-під нього. В Амстердамі забили 3 голи, тут теж створили багато шансів, контролювали хід подій. Забити не вдалося, але результат двох матчів дозволив нам вийти в ЛЧ", – сказав тен Хаг.

Таким чином, "Динамо" продовжить виступи в груповому етапі Ліги Європи. Жеребкування відбудеться у п'ятницю, 31 серпня.

"Динамо" - "Аякс" 0:0: ключові моменти матчу Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі