Авторитетний український тренер назвав причини невдач Блохіна

Поділитися
Авторитетний український тренер назвав причини невдач Блохіна Олег Блохін - занадто емоційна людина, вважає Семен Альтман
Семен Альтман, один з головних теоретиків успішного виступу збірної України на чемпіонаті світу-2006, вважає Блохіна гарним фахівцем і людиною. Незважаючи на невдачу з "Динамо", Альтман вірить, що Блохін ще зможе проявити себе на тренерській ниві.

Авторитетний український тренер Семен Альтман назвав причини останніх невдач Олега Блохіна на тренерській роботі.

За словами головного теоретика успішної гри збірної України на чемпіонаті світу-2006, Блохін більше схильний до роботи саме в національній команді, де представлені кращі футболісти країни.

"Почнемо з того, що ні в "Москві", ні в "Динамо" мене поруч з ним не було. Що я точно можу сказати: Блохін - неординарний тренер, великий футболіст, хороший чоловік. Але буває і таке, що тренери створені для роботи саме в збірній, з кращими футболістами. Коли зустрічатися потрібно не кожен день, а час від часу", - зазначив Альтман.

Нагадаємо, що після роботи у збірній України на чемпіонаті світу-2006, де "синьо-жовті" увійшли до вісімки кращих, Блохін провалився з російським клубом "Москва". Потім після ще одного повернення в національну команду фахівець очолив "Динамо", з яким також не був успішним. За півтора роки тренувань в "Динамо" один із грандів українського футболу фінішував на 3-му, а потім і на 4-му місці в Прем'єр-лізі, встановивши одразу кілька клубних антирекордів.

Всього Альтман працював консультантом та тренером збірної України близько 4 років.

Альтман наголосив, що важливу роль в роботі Блохіна тренером грала його інтуїція. Також на його погляд, йому заважала емоційність і запальність.

"Крім того, у Блохіна важливу роль грала інтуїція. У нього вона на найвищому рівні - може, навіть не підкріплена футбольними моментами. До того ж, Олег Володимирович - дуже емоційна людина, імпульсивний. Можливо, він не завжди правильно реагував на спілкування з пресою. Потрібно управляти емоціями, - вважає фахівець.

Нагадаємо, що після звільнення з "Динамо" Блохін розпочав судові розгляди з "Динамо" та його президентом Ігорем Суркісом щодо невиплати компенсації за розрив контракту. Зрештою було прийнято рішення, що Блохін і Суркіс підуть на мирову. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі