Автор історичного гола "Олімпіка" у Прем'єр-лізі зіграв вже у 8 командах

Поділитися
Автор історичного гола "Олімпіка" у Прем'єр-лізі зіграв вже у 8 командах Гол Володимира Лисенка увійшов в історію донецького "Олімпіка" © Іво Ілічевич
Володимир Лисенко за свою нетривалу кар'єру у дорослому футболі змінив вісім колективів. У донецькому "Олімпіку" йому вдалося вписати своє ім'я в історію клубу.

Автор першого гола донецького "Олімпіка" у Прем'єр-лізі Володимир Лисенко відзначився голом вже у першому ж виході на поле у складі нової команди.

Лисенко, який раніше захищав "Динамо", "Арсенал", "Металіста", "Волинь", "Кривбас", "Говерлу" та "Севастополь", став дев'ятим футболістом, якому вдалося за свою кар'єру змінити 8 клубів елітного дивізіону. Причому у Прем'єр-лізі Лисенко провів загалом всього 108 матчів.

З когорти "мандрівників" менше зустрічей відіграв лише Юрій Целих - 101.

Найбільша кількість ігор - 363 - на рахунку Сергія Шищенка, який завершував свою кар'єру у "Чорноморці".

Нагадаємо, що "Олімпік" здобув першу перемогу в історії виступів в елітному дивізіоні, обігравши луганчан 1:0.

До речі, дебют у новій команді випав у Володимира на поєдинок з "Зорею" вже втретє. І як у березні 2013 року, коли він стартував за "Говерлу", прем'єру відзначив голом.

Володимир Лисенко, якому у квітні виповнилося 26, видав яскравий дебют у дорослому футболі, вийшовши на поле у складі "Динамо" в матчі за Суперкубок, зробив суттєвий внесок у несподівану перемогу своєї команди. Проте надалі у нападника не вийшло закріпитися в динамівському колективі. Відзначимо, що в минулому сезоні він виступав у складі "Севастополя", в якому він встиг провести лише 6 ігор.

Нагадаємо, що раніше президент "Олімпіка" Владислав Гельзін пообіцяв, що його команда посилиться після невдалого дебюту в матчі з "Чорноморцем" (0:4), і Лисенко став одним із тих футболістів, хто прибув у розташування донеччан напередодні зустрічі із "Зорею". !zn

Читайте також:

Дебютант Прем'єр-ліги залишив слід в історії українського футболу

Донецький "Олімпік" - зайва команда у Прем'єр-лізі, - експерт

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі