Австрієць Драгович розповів, заради якого клубу він готовий покинути "Динамо"

Поділитися
Австрієць Драгович розповів, заради якого клубу він готовий покинути "Динамо" Александар Драгович хоче грати в "Днамо"
Александар Драгович, за повідомленням іноземних ЗМІ, цікавив "Ювентус", "Інтер" і МЮ. Однак у підсумку, залишається в "Динамо" як мінімум до літа.

Захисник "Динамо" Александар Драгович став одним з найпопулярніших футболістів клубу в зведеннях новин іноземних ЗМІ. За інформацією різних джерел, Драговичем цікавилися в "Манчестер Юнайтед", "Інтері" та "Ювентусі". Більш того, повідомлялося, що "Динамо" може ще й непогано заробити на австрийці.

Однак президент киян Ігор Суркіс заспокоїв динамівських уболівальників, повідавши, що офіційний запит на придбання 23-річного Драговича "Динамо" не отримувало.

А незабаром і сам Драгович прокоментував чутки про можливий від'їзд з Києва.

"Було важко тримати всі ці чутки в голові і повністю переключитися на роботу. Я хочу чути як можна менше такої інформації і сконцентруватися на футболі, на своїй грі", - цитує АРА австрійця.

"Зараз я себе почуваю дуже комфортно в Києві. Думаю, ще не настав той час, коли я справді хочу покинути "Динамо". Потрібно бути впевненим, що інший клуб дійсно розраховує на тебе. Це головне. Заради якогось клубу готовий покинути "Динамо" хоч зараз? Є тільки один такий клуб - мадридський "Реал", - резюмував Драгович.

Додамо, що контракт Драговича і "Динамо" закінчується влітку 2018 року. Австрієць перейшов у стан динамівців влітку 2013 року за 9 мільйонів євро з швейцарського "Базеля".

2 лютого стало відомо, що "Динамо" підписало 4,5-річний контракт з колишнім захисником іспанської "Малаги" Виторіну Антунешем. Португалець покликаний підсилити оборону киян на лівому фланзі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі