Australian Open: Світоліна пробилася у четвертий раунд, Ястремська залишила турнір

Поділитися
Australian Open: Світоліна пробилася у четвертий раунд, Ястремська залишила турнір Світоліна пройшла Чжан Шуай © twitter.com
На змаганнях залишилася одна українка.

Сьогодні, 19 січня, в рамках четвертого кола Australian Open свої поєдинки провели українські тенісистки Еліна Світоліна і Даяна Ястремська.

Перша ракетка України Еліна Світоліна у важкому поєдинку зуміла зламати опір китаянки Чжан Шуай. Матч тривав майже три години, а українка здобула перемогу в трьох партіях - 4:6, 6:4, 7:5.

"Я була дуже близька до того, щоб померти, я б сказала. Тому що було дуже жарко, але в таких ситуаціях я завжди кажу собі, що суперниця знаходиться в таких же умовах, так само бігає, така ж кількість годин. Так що, я намагаюся думати, що не одна в цьому пеклі. У мене вже були проблеми з плечем, подивимося, як буде далі. У мене є один день відпочинку до наступного матчу. Подивимося, як складеться", - повідомила Світоліна після матчу.

У наступному колі українська тенісистка зіграє проти амерканки Медісон Кіз.

Ще одна українка Даяна Ястремська без шансів поступилася легендарній Серені Вільямс - 2:6, 1:6. Матч тривав 1 годину 7 хвилин.

За вихід у третє коло Даяна набрала 130 очок WTA і по закінченню Australian Open зможе дебютувати в топ-50 світового рейтингу, піднявшись на 48-й рядок.

Раніше стало відомо про те, що Леся Цуренко не змогла пробитися до третього раунду Australian Open.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі