"Атлетіко" виграв боротьбу у "Реала" і "Барселони" за 8-річного вундеркінда

Поділитися
"Атлетіко" виграв боротьбу у "Реала" і "Барселони" за 8-річного вундеркінда Гранди світового футболу вже підписують 8-річних дітей © afflictor.com
У сучасному футболі в умовах підвищеної конкуренції провідні клуби починають діяти завчасно, щоб заволодіти талановитим футболістом, вони звертають свою увагу навіть на молодших школярів.

Мадридський "Атлетіко" зумів залучити у свої лави талановитого 8-річного футболіста Уго Пачеко, яка на їхній погляд має розвинену техніку володіння м'ячем.

Інтерес до талановитої дитини з боку провідних клубів Іспанії виник після появи в інтернеті відеоролика з нарізкою декількох ігор з його участю. При цьому представники "Атлетіко" за їхнім твердженням, "вели" хлопчика протягом кількох місяців, адже кадри, де він легко і невимушено обводить на полі майже всю команду суперника, було відзнято, коли Уго було 7 років.

Примітно, що в Іспанії розгорнулася справжня боротьба за юне обдарування: на вундеркінда також претендували "Барселона" і "Реал", який навіть пропонував виплатити грошову компенсацію за трансфер гравця. Батьки Уго були проти переїзду сина до Каталонії в такому ранньому віці, а з двох столичних клубів перевагу було віддано "Атлетіко".

Нагадаємо, що нещодавно в іспанській пресі з'явився матеріал, у якому колишній спортивний директор "Реала" Альберто Гіралдес розповів про промах його команди, допущений ще у 2006 році: тоді на перегляді у Мадриді був 14-річний Неймар, який згодом став головною трансферною метою для "Королівського клубу" і його головного конкурента "Барселони". Однак Неймар так і не став футболістом "Реала": у 2006-му тодішній генеральний директор клубу не захотів платити 60 тисяч євро, які вимагав агент бразильця за перехід молодого таланту в академію клубу.

Відзначимо, що в нинішньому сезоні "Атлетіко" перевершує своїх земляків зі столиці у чемпіонаті Прімери, йдучи на другому місці таблиці слідом за "Барселоною", в якої на одне очко більше. !zn

Читайте також:

Мессі наздогнав у списку клубних бомбардирів легендарного Сесара Родрігеса

Бразилець Неймар перевершить Мессі, - наставник збірної Бразилії

В Іспанії вважають, що Бейл із "Реала" кращий за зірку "Барселони" Неймара

Фаворитами Ліги Чемпіонів букмекери вважають "Баварію", "Барселону" і "Реал"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі