"Атлетіко" – "Ліверпуль" 1:0: ключові моменти матчу

Поділитися
"Атлетіко" – "Ліверпуль" 1:0: ключові моменти матчу "Атлетіко" переміг мінімально © Atletico Madrid
Команди відкрили плей-офф Ліги чемпіонів.

Сьогодні, 18 лютого, в Мадриді в рамках першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зустрічалися місцевий "Атлетіко" і англійський "Ліверпуль".

"Ліверпуль" повертається на стадіон, на якому в минулому році завоював трофей Ліги чемпіонів. Команда Клоппа є головним фаворитом турніру, а впевнене лідерство в чемпіонаті тільки сприяє максимальній концентрації на єврокубку.

"Атлетіко" в нинішньому сезоні не зумів нав'язати боротьбу за чемпіонство в Іспанії "Барселоні" і "Реалу" і задовольняється лише боротьбою за зону ЛЧ.

На груповому етапі "Ліверпуль" зайняв перше місце, випередивши "Наполі", "Зальцбург" і "Генк". "Атлетико" у своїй групі став другим, пропустивши вперед "Ювентус" і опинившись вище "Байєра" і "Локомотива".

Відзначимо, що в першому матчі команді Сімеоне не допоможуть Тріпп'єр і Жоау Феліш, а також під серйозним питанням поява на полі Ектора Еррери.

У "Ліверпуля" з кадровим питанням все набагато простіше. Не зіграють у матчі Шакірі і Клайн, яких важко назвати гравцями основи "червоних".

Букмекери вважають фаворитом поєдинку англійський клуб. На перемогу "Ліверпуля" дається коефіцієнт 2,26. На успіх іспанського клубу можна поставити з котируванням 3,30. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,25.

"Атлетіко" – "Ліверпуль" - 1:0

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі