Аруна повернеться в "Динамо", Ескобар вирушить у чергову оренду

Поділитися
Аруна повернеться в "Динамо", Ескобар вирушить у чергову оренду Аруна в "Анжі" надовго не затримався © ФК "Анжи"
Махачкалінський "Анжі" не планує продовжувати орендну угоду нігерійського півзахисника.

Півзахисник Лукман Аруна взимку повернеться в "Динамо". "Анжі", кольори якого футболіст захищав в осінній частині сезону, не планує продовжувати орендну угоду.

"Це питання вирішене, я попередив київське "Динамо", що ми не будемо продовжувати контракт з Аруною на наступні півроку. Мені здається, що цей гравець, який володіє феноменальними здібностями, талантом, на жаль, в силу певних обставин, пов'язаних із власною психологією, просто не розкрив їх", - заявив генеральний директор "Анжі" Сергій Корабльов.

Зазначимо, що 25-річний Аруна провів за махачкалинську команду 12 матчів у РФПЛ, забив 1 м'яч і віддав 1 гольову передачу.

У той же час колумбійський нападник Андрес Ескобар, який нещодавно повернувся з оренди в "Атлетіко Насьональ", знову вирушить виступати за інший клуб. Футболіст продовжить кар'єру в колумбійському клубі "Мільонаріос", повідомляє офіційний сайт "Динамо". Термін оренди розрахований на найближчий рік.

Читайте також: Скаути "Динамо" переглядали білоруського вінгера - ЗМІ

Нагадаємо, "Динамо" купило Ескобара в 2011 році у колумбійського "Депортіво" за 1,8 мільйона доларів. За останні чотири роки футболіст пограв в оренді в чотирьох різних клубах. У той же час у складі київського клубу провів лише 18 хвилин.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі