"Арсенал-Київ" офіційно покинув чемпіонат України

Поділитися
"Арсенал-Київ" офіційно покинув чемпіонат України Київський клуб не буде виступати на професійному рівні © ФК Арсенал-Київ
Клуб зробив заяву.

Керівництво клубу "Арсенал-Київ" повідомило про те, що команда не зможе взяти участь у чемпіонаті України в майбутньому сезоні через фінансові та організаційні проблеми.

"Арсенал" не буде представлений в професійному футболі в нинішньому сезоні, але клуб продовжить свою життєдіяльність. Наша академія - одна з найкращих в Україні, а у підростаючого покоління є відмінні умови для підготовки. Ми будемо активно розвивати дитячо-юнацький футбол, покращувати інфраструктуру і готуватися до нових перемог.

Хочемо подякувати кожному вболівальнику за ту підтримку, яку ви надавали "Арсеналу" всі ці роки. Спасибі вам! Ми не говоримо "прощай", ми говоримо "до побачення", - говориться у заяві.

"Арсенал-Київ" у минулому році пробився в Прем'єр-лігу, а по закінченні сезону команда залишила вищий дивізіон, посівши останнє місце в турнірній таблиці.

Передбачається, що місце "Арсенал-Київ" у Першій лізі може зайняти запорізький "Металург" або "Полісся" з Другої ліги.

Відзначимо, що зараз в УПЛ беруть участь 12 команд, а з наступного сезону їх стане 14, а ще через один в Прем'єр-лізі будуть грати 16 команд.

Раніше повідомлялося про те, що кропивницька "Зірка" припинила існування.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі