Аргентина без Мессі взяла реванш у Німеччині за поразку у фіналі ЧС-2014

Поділитися
Аргентина без Мессі взяла реванш у Німеччині за поразку у фіналі ЧС-2014 Аргентинці взяли реванш у Німеччині за поразку у фіналі ЧС-2014 © kicker.de
У товариському поєдинку аргентинці забили чотири м'ячі у ворота команди, яка на чемпіонаті світу пропустила лише тричі в семи поєдинках.

Збірна Аргентини обіграла Німеччину 4:2 в товариському матчі, який відбувся в Дюссельдорфі.

Повторення недавнього фіналу чемпіонату світу-2014 пройшло в зовсім іншому ключі, і глядачі на трибунах стали свідками справжньої гольової феєрії.

Таким чином, аргентинці взяли реванш за прикру поразку на Кубку світу, а новопризначений наставник "альбіселесте" Герардо Мартіно почав свою роботу на новій посаді з гарною бойовою перемоги.

Безперечним героєм зустрічі став Анхель ді Марія, на рахунку якого три гольові передачі і один точний удар.

Матч пройшов для команда Йоахіма Льова зовсім не так, як повинен був тріумфаторів бразильського мундіалю. Напевно часом в головах футболістів "Бундестім", а заодно і їх шанувальників виникали воспоминанния про розгром збірної Бразилії, яка в підсумку пропустила трохи більше, однак при цьому провалювалася в обороні приблизно так само, як і німці проти аргентинців. Примітно, що у реванші з-за травми не взяв участь Ліонель Мессі.

Проте на полі знайшовся інший лідер, якого так не вистачало "альбіселесте" у вирішальному поєдинку за Кубок світу - Анхель ді Марія. Спочатку він чудово вирізав круглого за спини захисників на Серхіо Агуеро, потім опинившись з м'ячем біля лицьової лінії збоку німецьких воріт видав пас точно на ногу Еріку Ламелі. Навіть банальна подача зі штрафного не зіпсувала краси третього гола, а четвертий раз капітулювати Мануеля Нойєра змусив сам ді Марія, зігравши в стилі яскраво вираженого форварда.

Німці зуміли відповісти лише під кінець поєдинку, чи підсолодивши гірку пігулку поразки від принципового суперника.

Товариський матч

Німеччина - Аргентина - 2:4 (0:2)

Голи: Агуеро, 20 (0:1). Ламела, 40 (0:2). Ф. Фернандес, 47 (0:3). Ді Марія, 50 (0:4). Шюррле, 52 (1:4). Гьотце, 78 (2:4).

Німеччина: Нойєр (Вайденфеллер, 46), Гросскройц, Гинтер, Хеведес (Рюдігер, 77), Дурм, Шюррле (Мюллер, 57), Крамер, Кроос (Руді, 71), Ройс, Дракслер (Подольскі, 33), Гомес (Гьотце, 57).

Аргентина: Ромеро (Андухар, 80), Сабалета (Кампаньяро, 77), Демікеліс, Ф. Фернандес, Рохо, Більяр, Маскерано, Перес (А. Фернандес, 46), ді Марія (Альварес, 86), Агуеро (Гаітан, 83), Ламела (Гаго, 68).

Попередження: Демікеліс, 17. Дракслер, 20. Подольські, 70.

3 вересня. Дюссельдорф. Стадіон "Еспріт Арена".

Зазначимо, що збірна Німеччини стартує у кваліфікації Євро-2016 в групі D проти збірних Польщі, Ірландії, Грузія, Гібралтару і Шотландії. Аргентинці ж поки будуть грати лише товариські зустрічі.

Раніше повідомлялося, що Анхель ді Марія став найдорожчим футолистом англійського чемпіонату, перейшовши з "Реала" у "Манчестер Юнайтед" за 75 мільйонів євро. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі