Арбітр прийняв кілька досить цікавих рішень – Каштру

Поділитися
Арбітр прийняв кілька досить цікавих рішень – Каштру "Шахтар" вилетів з Ліги чемпіонів © ФК Шахтер
Наставник "гірників" взяв відповідальність за результат на себе.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував поразку від "Аталанти" в матчі заключного туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"У грі було багато ключових моментів. Думаю, потрібно поговорити про кожний. 90+4-а хвилина, третій гол "Аталанти" – там наша помилка. Другий гол зі штрафного з флангу, фактично з прямої подачі м'яч влетів у ворота. Далі – про систему VAR. Сьогодні було прийнято кілька досить цікавих рішень. Видалення Додо? Окей, арбітр прийняв таке рішення, ми повинні бути згодні з цим. Зарахований перший гол "Аталанти", де був невеликий офсайд, п'ята Кривцова.

Незарахований наш гол буквально через маленький шматочок футболки. Також ситуація з Муріэелем: він фолив, але арбітр не дав йому другу жовту картку. "Аталанта" могла залишитися вдесятьох, а гра, можливо, була б зовсім іншою. В епізоді з Додо було прийнято рішення показати пряму червону картку. У будь-якому випадку, за цю поразку повністю відповідальний Луїш Каштру і не можна шукати іншого винного. Я приймаю не тільки перемоги, але й поразки", - наводить слова Каштру прес-служба "Шахтаря".

Нагадаємо, "Шахтар" у заключному турі групового етапу Ліги чемпіонів у Харкові розгромно поступився італійській "Аталанті" (0:3) і не зміг пробитися в 1/8 фіналу турніру.

"Гірники" посіли третє місце в групі і навесні продовжать свої виступи в 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Шахтар" - "Аталанта" 0:3: ключові моменти матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі