Антоніо Конте призначено головним тренером збірної Італії

Поділитися
Антоніо Конте призначено головним тренером збірної Італії Контракт з Конте розраховано до липня 2016 року © detskiymir.vn.ua
Контракт зі збірною розраховано на два роки до завершення Євро-2016. Зарплатня Конте складе чотири мільйони євро за сезон.

Колишній головний тренер "Ювентуса" Антоніо Конте очолив футбольну збірну Італії. про це повідомляє прес-служба Федерації футболу Італії.

Контракт із 45-річним фахівцем розраховано до липня 2016 року.

Зарплатня Конте складе чотири мільйони євро за сезон.

Половину цієї суми дасть федерація, решта - спонсор "Пума". Більше серед тренерів збірних заробляє тільки наставник збірної Росії Фабіо Капелло.

Також італійською федерацією передбачено систему бонусів: за вихід на Євро, за вдалий виступ у його фінальній частині, за прогрес у рейтингу ФІФА. За два роки Конте може заробити десять мільйонів євро.

Офіційна презентація Конте відбудеться 19 серпня.

Посада головного тренера італійської збірної стала вакантною після того, як Чезаре Пранделлі подав у відставку у зв'язку з невдалим виступом команди на чемпіонаті світу-2014 у Бразилії. Італійські футболісти не змогли вийти до плей-офф турніру.

Конте пішов з поста головного тренера "Ювентуса" 15 липня. Він працював в італійському клубі з 2011 року. Під його керівництвом команда тричі ставала чемпіоном Італії. Двічі Конте визнавали найкращим тренером року в серії А. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі