Англієць Ріо Фердинанд задовольнить марнославство футболістів за допомогою "футбольного " Оскара"

Поділитися
Англієць Ріо Фердинанд задовольнить марнославство футболістів за допомогою "футбольного " Оскара" © 101greatgoals.com
Колишній капітан збірної Англії вирішив привнести у сучасний футбол трохи більше гламуру і гумору - придумана ним премія Footies з часом повинна посперечатися за популярність з легендарним "Оскаром".

Захисник "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердинанд має намір організувати футбольну премію, інформує Sky Sports.

За задумом, вона буде вручатися за найкращий матч, найкращий гол, найкращий кутовий тощо. Колишній капітан збірної Англії розраховує, що премія, яка отримало назву The Footies, отримає не меншу популярність, ніж церемонія вручення "Оскара".

Думки світових спортивних оглядачів з приводу ідеї від Ріо Фердинанда, відомого своїми різкими висловлювання як на футбольному полі, так і поза ним, розділилися: хтось вважає, що Фердинанд просто вигадує собі заняття після того, як його яскрава кар'єра підійде до завершення.

Але більшість ЗМІ сприйняли його премію з ентузіазмом. Більше того, дехто встиг запевнити, що своєю премією Ріо створить конкуренцію різним формальним конкурсів від ФІФА та УЄФА, компетентність і прозорість яких вже давно викликає сумніви.

"Чим сучасні футболісти можуть потішити себе, окрім титулів, завойованих у напружених боях на смарагдових полях?", - запитує Yahoo Sports.

"За рахунок чого може живитися їхнє власне его? Премія від Ріо Фердинанда незабаром допоможе зіркам світового футболу в їхніх прагненнях".

Як стверджує видання, ряд номінацій вже готовий - серед них кілька дійсно оригінальних назв: "Найкраща трансферна сага літа", "Найкраща симуляція на полі", "Найкраща зачіска у футболі", "Найкращий футбольний стиляга" тощо.

Нагадаємо, на сьогоднішній день Ріо Фердинанд має постійне місце у складі МЮ - у нинішньому сезоні захисник провів у складі майбутнього суперника "Шахтаря" у Лізі Чемпіонів 6 поєдинків. !zn

Читайте також:

Український "спортивний Оскар" дістався боксеру і фехтувальниці

Блохін зізнався, що хоче якомога швидше забути невдалий рік у "Динамо"

У "Манчестер Юнайтед" оголосили про більш ніж 500-відсоткове збільшення прибутку

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі