Анчелотті влітку змінить Гвардіолу в "Баварії"

Поділитися
Анчелотті влітку змінить Гвардіолу в "Баварії" Анчелотті попрацює ще з одним грандом © ESPN FC
Мюнхенський клуб офіційно заявив про майбутні зміни на позиції головного тренера.

Італійський тренер Карло Анчелотті влітку очолить мюнхенську "Баварію". Нинішній тренер клубу Хосеп Гвардіола не буде продовжувати свій контракт і покине команду після закінчення сезону.

"Ми вдячні Пепу Гвардіолі за все, що він зробив для нашого клубу з 2013 року. Я впевнений, що Пеп і команда тепер будуть працювати ще інтенсивніше для того, щоб досягти поставлених цілей, незважаючи на те, що тепер точно відомо, що Пеп покине "Баварію", - заявив голова правління "Баварії" Карл-Хайнц Румменігге.

"Карло Анчелотті в якості тренера домігся великих успіхів, він тричі перемагав в Лізі Чемпіонів. Це спокійний, збалансований фахівець, який знає як працювати з зірками і грати в різноманітний футбол. Ми шукали таку людину і знайшли його. Ми в передчутті спільної роботи", - підкреслив Румменігге.

Сам же Анчелотті в своєму "Твіттері" написав, що пропозиція від німецького гранда затьмарила всі інші варіанти: "Коли стало відомо про інтерес з боку "Баварії", я вже не хотів розглядати ніяких інших пропозицій. Я бажаю "Баварії" і моєму другові Гвардіолі всього найкращого в поточному сезоні".

56-річний Анчелотті підпише з "Баварією" трирічний контракт. За неофіційною інформацією, зарплата італійця складе 15 мільйонів євро на рік.

Нагадаємо, останнім місцем роботи Анчелотті був мадридський "Реал". Раніше італійський тренер також працював з ПСЖ, "Челсі", "Міланом", "Ювентусом", "Пармою" і "Реджаною". Анчелотті тричі вигравав Лігу чемпіонів, а також перемагав у чемпіонатах Італії, Англії і Франції.

Читайте також: Один з кращих тренерів світу Гвардіола погодився очолити англійський клуб - ЗМІ

Що стосується Гвардіоли, то, за повідомленнями ЗМІ, його хочуть бачити у себе два клуби з Манчестера - "Юнайтед" і "Сіті".

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі