Американський тренер назвав Усика одним з найкращих боксерів за останні 35-40 років

Поділитися
Американський тренер назвав Усика одним з найкращих боксерів за останні 35-40 років Башир раніше тренував Усика © K2 Promotions
Фахівець прокоментував перспективи українця в суперважкій вазі.

Колишній тренер Олександра Усика Джеймс Алі Башир назвав українця, який є абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі, унікальним боксером.

Олександр планує перейти в суперважку вагу, де головними зірками є Ентоні Джошуа та Деонтей Вайлдер.

"Джошуа так само сильний, як і Уайлдер. Люди продовжують наполягати на тому, наскільки сильний Уайлдер, але вони ігнорують той факт, що Ентоні Джошуа також боксер з сильним бажанням, у нього сильна техніка, він фізично сильний боєць з сильним духом.

І Вайлдер, і Джошуа можуть створити проблеми будь-якому боксеру, тому що вони самі вершки дивізіону. Але кажу вам, коли прийде час Усика, я на його боці. Він знаходить спосіб, як перемогти, він креативний боксер, дуже обізнаний. У ньому багато сміливості і завзятості. У нього є все, що потрібно кваліфікованому бійцеві. Ви можете знайти боксера з хорошим ударом, ви можете знайти боксера з хорошим кругозором або боксера з хорошою витривалістю. Але рідко можна знайти боксера, у якого є всі ці атрибути. Так, Усик - унікальний боксер. Він один з кращих боксерів за останні 35 – 40 років", - заявив Алі Башир.

Усик проведе свій наступний бій проти британця Тоні Беллью 10 листопада в Манчестері.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі