Американський тренер хоче зробити Усика чемпіоном світу в суперважкій вазі

Поділитися
Американський тренер хоче зробити Усика чемпіоном світу в суперважкій вазі Усик буде захищати титул © XSport.ua
Команда українського боксера провела заключну прес-конференцію перед черговим боєм.

В суботу, 12-го грудня, Інтерконтинентальний чемпіон світу за версією WBO Олександр Усик проведе бій проти кубинця Педро Родрігеса, на рахунку якого 22 перемоги і одна поразка. Вечір боксу відбудеться у київському Палаці спорту.

Сьогодні, 8 грудня, відбулася прес-конференція за участю команд боксерів. Тренер українця Джеймс Алі Башир подякував Усику за співпрацю і назвав підсумкову мету:

"Усик вибрав мене три роки тому, коли ми провели три дні в Австрії. Він помітив щось в мені і я помітив щось в ньому. Бог звів нас разом, Бог хотів, щоб ми були разом і він помітив у мені щось, чого не помітили інші. Багато років, коли я зустрічався з іншими людьми, вони не користувалися моїми знаннями та мудрістю. Моя мета - зробити Усика не тільки незаперечним чемпіоном, а зробити його незаперечним чемпіоном у суперважкій вазі. Це прагнення і бажання, які живуть всередині мене, кожну секунду, поки б'ється моєму серці, поки функціонує мій розум".

Сам Олександр подякував суперника і додав, що на бій приїде його сім'я:

"Спасибі хлопцям, Педро та його тренеру, за те, що вони приїхали. Дякую, що ви тут зібралися, я дуже щасливий. Василь і Анатолій Ломаченки приїдуть підтримати мене. І взагалі всі друзі і куми, брати мої приїдуть. Збираються бути мама, теща, тесть, донька і дружина. Не знаю, чи поїде середній син, дочка їде. Я її чекаю".

Читайте також: Усик приступив до спарингів перед боєм з Родрігесом

Відзначимо, що на рахунку українця вже вісім виходів на професійний ринг. Усик у всіх своїх боях здобував дострокові перемоги нокаутом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі