Американський телеканал проведе дебати між кандидатами на пост глави ФІФА

Поділитися
Американський телеканал проведе дебати між кандидатами на пост глави ФІФА ESPN запросив кандидатів взяти участь у дебатах © Sky Sports
ESPN планує провести дискусію в прямому ефірі наприкінці січня.

Популярний американський телеканал ESPN анонсував проведення дебатів між кандидатами на пост президента ФІФА. Провести дискусію в прямому ефірі планують 29 січня 2016 року в Лондоні.

"Наша мета - надати майданчик для відкритої дискусії про майбутнє управлінні футболом напередодні виборів нового президента ФІФА і визначити, у кого з кандидатів найсильніші позиції в світовому футболі", - йдеться в заяві телеканалу на сайті ESPN.

Вже підтвердив свою участь у дебатах один з кандидатів, екс-заступник генерального секретаря ФІФА Жером Шампань. Також на пост президента претендують принц Йорданії Алі бін Аль-Хуссейн, глава Азіатської футбольної конфедерації шейх Салман бін Ібрагім Аль-Халіфа, генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно і південноафриканський бізнесмен Токіо Севаль. Їх реакція на запрошення ESPN поки невідома.

Раніше на пост президента ФІФА претендували також Мішель Платіні і керівник Футбольної асоціації Ліберії Муса Хассан Біліті. Однак перший був відсторонений від футбольної діяльності на 8 років, а другий не був допущений до виборчих перегонів після ретельної перевірки всіх кандидатур Комітетом з етики ФІФА.

Вибори нового глави ФІФА пройдуть 26 лютого 2016.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі